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1 mars 2009 7 01 /03 /mars /2009 12:14
                                           


Here is the recipe for the cheese small bread:

Ingredients:
225 grams of flour + " levure "
40 grams of butter
1/2 coffeespoon of salt
1  coffeespoon of musterd
150 ml of milk
75-100 grams of cheddar cheese or other tasty cheese, finely grated

Grease a baking sheet. Sift the flour, salt and baking powder and rub in the fat until the mixture resembles fine breadcrums. Stir in half the cheese, mix the musterd in the milk and add it, to give a fairly soft, light dough. Roll out about 2 cm thick and cut into rounds with a plain cutter (5 cm).
Put onto the baking sheet brush the tops with milk and sprinkle with the remaining cheese. Bake in the oven at 220 degrees, for about ten minutes. When cold cut in half and butter. (or other filling).

Ce qui veut dire qu'il faut 225g de farine, de la levure, 40 grammes de beurre, 1/2 cuillère à café de sel, une cuillère à café de moutarde,15 cl de lait, et 75 à100 g de fromage fort finement râpé.
On mélange la farine, le sel, la levure, le beurre puis on ajoute la moitié du fromage. On mélange la moutarde et le lait et on les ajoute aussi. On roule la pâte à 2 cm d'épaisseur et on coupe des ronds de 5 cm de diamètre. On passe au pinceau du lait sur le dessus et on les saupoudre avec le reste du fromage râpé.
Cuisson : 10 minutes à 220°.
Quand les pains ont refroidi, on les coupe en deux, on les beurre ou on les tartine de fromage comme sur la photo.

Si quelqu'un a une meilleure traduction, le Clermontois est preneur ...
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